O nama

Young hardworking boxer learning to box. Child at sport center. Kid taking up a new hobby
O nama

Ono što me tjera da idem dalje su ciljevi!

Boks je u današnje vrijeme jedan od popularnijih sportova među pripadnicima ženskog i muškog spola, različitih dobnih skupina.

Boksački klub Čakovec koji vodi bivši viceprvak Hrvatske u boksu Vanja Kostel okuplja 150 članova, a zaraznom energijom i željom da približi sport u kojemu je najvažnija mentalna snaga i koncentracija uskoro će biti predstavljen brojnim osnovnoškolcima i srednjoškolcima diljem Međimurja.

Mladi putem sporta uče živjeti, stječu radne navike, brinući pritom o svome zdravlju.

Sve zainteresirane očekuju funkcionalni treninzi, treninzi boksa, rekreacija boksa kao i boksačke radionice za najmlađe.

U sklopu boksačkog kluba Vanja otvara školu boksa za klince od 7. godine. Održavat će se boksačke radionice kako za roditelje tako i za njihove klince. Bitno je da roditelji vide da je boks manje opasan sport nego naprimjer nogomet!

O nama

Vanja Kostel

Vanja Kostel osnivač je predsjednik kluba, u boksu je više od 20 godina.

Nastupao je za BK Čakovec, BK Varaždin, BK Maribor i BK Kralj Tomislav Zagreb. 1996. i 1999. godine bio je viceprvak Hrvatske, nastupao je i za reprezentaciju te je na jednom od najjačih turnira u Europi (Debrecen) osvojio brončanu medalju.

Ima više od 100 mečeva u životu.